Nimenhuuto marker

3
Pasi T Heikki V Sonja
25
Aulis Kauko Hannu Teuvo Risto Atso Martti V Vieras 3 Jussi V Pentti V Mari S Sisko R Leea Jarmo Paula Aarno R Arja Sirpa Elsa Alli H Mallu Vieras 1 Vieras 2 Eija O Kinga

Kommentoi...

Jarmo

Hei! Eikös meillä ole Pasontien tiekunnan kokous. Voin aloittaa klo 16:00. Mikä alue siivotaan? Jarmo

Eija

Moi. kyllähän se on, joka on toki harmillinen yhteensattuma, mutta ei voi mitään. Koulut ovat jakaneet koko kirkonkylän ja sitten illalla on se Koiteli ja jos joku ulkopuolinen on sinne tulossa, niin ei voi siirtää. Ole hengessä mukana nyt niin se riittää, koska nyt vaikea alkaa uutta jakoa tekemään. Maurikin on näkyy mukana vaikka laittoi viestiä että ei osallistu tänä vuonna;)

Jarmo

Hei! Menen Koiteliin klo 16:00 ja otan muutaman jätesäkkin mukaan.

Eija

No ihan miten sinusta tuntuu hyvälle tehdä. Roskat saa jättää siihen kiinteiden roskisten viereen.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja